Nail art mere end en mode dille

Nail art er forskellig alt efter hvor du er, fandt jeg ud af. Jeg har lige været en måned med min kæreste i Japan, han havde gennem sit arbejde fået en studierejse til Japan. Han er anlægsgartner og hans firma sendte ham en måned til Japan for at studere haver.

hænder med nail artDa han kun skulle “arbejde” studere i dagtimerne, og det meste af hans studier bestod i at besøge forskellige have og se hvordan de var lavet, syntes vi det var en god ide at jeg tog med. Det ville være noget problem for mig at tage med rundt os se haver, specielt fordi da de fleste er tempel haver og har offentlig adgang.

Men efter en uge havde jeg fået nok af tempel haver, de kan være nok så smukke, men ikke 8 timer om dagen, slet ikke sammen med en gruppe mænd der, syntes stensætninger er helt fantastiske, og kan se Ying og Yang elementer i en, for mig, almindelig græsplæne.

Men noget jeg lagde mærke til, var de Japanske pigers negle, de har virkelig taget nail art til sig og gjort det til noget helt fantastisk.

Nu har jeg selv en negletekniker uddannelse, så jeg ved alt om kunstige negle, gele negle og så videre.Men,jeg kunne godt se at jeg kunne, og meget gerne ville lære de teknikker, der gjorde at de kan lave så fantastiske negle.

Jeg spurte på hotellet om de vidste hvor de underviser i Japansk negle kunst, det viste sig jeg var meget heldig og der var en negle skole i gå afstand fra hotellet.

Næste dag tog jeg hen på skolen og indskrev mig på et 2 ugers kursus i Japansk negle kunst. Nu var det lige pludselig blevet meget spændende og interessant at være på have tur til Japan.

Nu er jeg hjemme i Danmark igen og med i min bagage har jeg en ekstra negle uddannelse i Japansk Nail Art.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.