International stor udstilling på m.galleri i Kandestederne

Lørdag den 2. august åbner en ny spændende udstilling på m.galleri med nogle af Hollands mest anerkendte nutidige kunstnere. Kunstnerne har alle udstillet på store kunstmuseer og gallerier i Holland og det øvrige Europa. I forbindelse med ferniseringen deltager en repræsentant fra den Hollandske ambassade i Danmark.
Forventningens glæde er stor på m.galleri i Kandestederne disse dage, hvor forberedelserne til ferniseringen den 2. august er i fuld gang. Her åbner en ny udstilling med nogle af Hollands mest anerkendte kunstnere: Klaas Gubbels, Harrie Gerritz og Ilse Vermeulen.

De tre kunstnere har alle udstillet deres kunst på de store museer og gallerier i Holland samt overalt i Europa. Galleriejer Marín Magnúsdóttir ser frem til åbningen: ”Det er stort for m.galleri og en ære at få lov til at udstille deres arbejde her i Skagen. Vi glæder os også over at Joan Coert deltager i ferniseringen som repræsentant for den Hollandske Ambassade i Danmark.”
kandestederne
Deltagelsen fra den Hollandske Ambassade vidner om kunstnernes høje niveau og anerkendelse:

• Klaas Gubbels er en af de mest anerkendte “contemporary” Hollandske kunstnere. Han bor og arbejder i Arnheim. Kander, kopper, bord og stole går igennem hans kunst, som motiver i malerier, grafik og skulpturer.

• Harrie Gerritz er et andet stort kunstnernavn i Holland. Han har fået den kongelige orden “Hollands løve” fra det Hollandske kongehus. Harrrie Gerritz har siden firserne arbejdet med stærke farver og særlige bevidste kompositioner.

• Ilse Vermeulen blev uddannet fra Royal Academy of Art & Design, ‘s-Hertogenbosch i 1987. Vermeulen samler på alt fra værktøj, børnelegetøj og udstoppede fugle, som hun bruger som inspiration i sine kunstværker; fotografi og skulpturer i bronze og 3D, hvor modsætningerne mellem godt og ondt visualiseres.

Ferniseringen i m.galleri finder sted lørdag den 2. august kl 14.00. Udstillingen kan ses fra den 2. august – den 31. august. Åbningstiden er fra 11-17, tirsdag til søndag.

Læs mere om m.galleri på: www.mgalleri.dk

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.