Hvordan får man en gratis eller billig hjemmeside?

Har du en hobby, et firma, eller har brug for personlig profilering i jobøjemed, så er en hjemmeside god støtte til netop dette.

Der findes mulighed for at lave gratis hjemmesider, men benytter man disse services, så kommer din side højst sandsynligvis til at ligge på et subdomæne eksempelvis. Hedder du Birte Larsen og vil lave en personlig side og tilmelder dig WordPress.com, så kommer din side til at hedde birthelarsen.wordpress.com. Der er så mulighed for at tilkøbe domæne så siden kan komme til at ligge på birthelarsen.dk.

Realiteten er at en gratis hjemmeside som regel kommer til at koste et eller andet, og samtidigt bliver bøvlet at have med at gøre.

Der findes også mulighed for at lave hjemmesider let i såkaldte sitebuilders, det er systemer hvor det er forholdsvis let at lave en hjemmeside. Af disse kan nævne bricksite.com, Wix med flere. Så her er det billigt at komme igang, men du er bundet af en fast lav månedlig ydelse, så i længden løber det op til at blive en dyr løsning.

Du kan få din helt egen WordPress enten lave dne selv, eller få et webbureau til at lave den for en god hjemmeside pris. Et af de firmaer i Danmark der tilbyder højkvalitet til lav pris er websitesuport.dk. De er eksperter i WordPress hjemmesider og deres priser starter fra 1.200 kroner.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.