Grohe red duo en “Hot “ nyhed til dit køkken fra Grohe

De fleste elsker en kop varm kaffe, te, chokolade eller hvis du er forkølet en kop kamillete. Skulle det ikke være tilfældet bruger du sikkert en kedel til at koge vand i til det ene eller andet formål.

Nu er det kommet en virkelig “hot” nyhed til dit køkken, en nyhed der gør at du ikke længere behøver at vente på at vandet koger, hvad enten det er til en varm drik eller til kartofler eller pasta.

Grohe er kommet på markedet med Grohe red duo som er en såkaldt kogende vandhane. Red duo er et system der kombinere en vandhane som vi kender dem med en vandvarmer, vel og mærke en vandvarmer der kan levere kogende varmt vand.

Red dou er systemet der giver dig kogende vand “on demand. Som med alle andre produkter fra den Tyske vandhane producent er der virkelig tænkt over detaljerne. Vandvarmeren er lavet i materialer der gør at den ikke kalker til.

Ydermere er der tænkt på sikkerheden. Det er naturligt at spørge sig selv om det at have en vandhane i køkkenet ikke er lidt farligt. Spørgsmål som:

“Hvad nu hvis en gæst eller et barn der ikke kender systemet vil vaske hænder, med i stedet kommer til at koge sine fingre?”.

“Hvad nu hvis man får rengøringsmidler i øjnene og vil skylle sine øjne, men i stedet kommer til at tænde for den “kogende vandhane” i stedet for den kolde hane?”

Men her har Grohe vist sin tekniske formåen og Tyske grundighed og udviklet et sikkerhedssystem der forebygger skoldningsulykker. De kalder sikkerhedssystemet for “CoolTouch technology”.

Danmarks billigste forhandler af Grohe Red Duo finder du her

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *