En god Pejs på tilbud

Nu lander jeg snart en stor ordre på en Pejs af hidtil uhørte dimensioner. Det har taget mig lang tid at nå så lange, men jeg tør nok love for, at denne Pejs også er helt ude af proportioner af, hvad du tidligere har set. Jeg kan næsten ikke beskrive hvor glad jeg er for endelig at være færdig med den Pejs, http://himmerlandspejsecenter.dk/content/28-pejs. Jeg har bygget den i mange år, og jeg planlægger at sælge den til en meget rig mand, som gerne vil have mulighed for at lave en hemmelig dør bag ved denne Pejs. Det er lidt et sjovt ønske, men jeg forstår det godt, og det er også derfor, jeg har bygget den til ham, lige præcist som han gerne vil have den. Det bliver dog et problem at få den leveret, for nu står den jo samlet her hjemme, og den er stor.

Pejs ud af huset

Ja faktisk er min Pejs så stor, at jeg ikke helt har overvejet, hvordan vi skal få den ud. Jeg overvejer lidt at tilkalde en murer, som kan pille nogle mursten ud af mit hus, og derefter kan vi skubbe den store pejs ud af hullet i muren og over på en bil med et stort lad. Til det ska vi nok også bruge en kran, men det skal jeg nok få fat på. Jeg kender mange mennesker, der har en kran, så det tror jeg faktisk bliver det mindste problem. Imidlertid, ved jeg ikke hvordan vi skal få min Pejs ind på rigmanden hus. Det havde jeg desværre ikke lige tænkt over, da jeg byggede dem. Jeg skammer mig lidt, og når man er sådan en god bygger som jeg, så burde jeg i det mindste havde tænkt på det. Nå vi må forsøge.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.