Boligsalg i Skagen

Skagen er kendt som et eksklusivt sommerhus område, hvor whiskybæltet tager på sommerferie, for at komme væk fra dagligdagens strabadser, og slappe af med afslapning og festlige begivenheder. Dette betyder altså også at det er et attraktivt sommerhus område, hvor der bliver solgt særdeles mange sommerhuse. Et almindeligt boligsalg i Skagen er altså er salg af sommerhus. Da der er så mange potentielle købere, som tydeligvis med stor sandsynlighed slet ikke befinder sig i nærheden af Skagen, da de fleste købere som regel er fra whiskybæltet på Sjælland, så bør den meste kommunikation altså ske via internettet. Dette betyder altså også at mange boligsalg i Skagen, på det seneste er blevet mere og mere digitaliseret, igennem tjenester som for eksempel Min Bolighandel.

 

Salærer i Skagen er laverer end resten af landet

De fleste bolighandler i Skagen sker med salærer langt laverer end i resten af landet, og dette kan undre de fleste. En af hovedårsagerne er dog at de fleste handler sker meget mere digitaliseret end i handler i resten af landet. En digitaliseret handel gør at dem man sælger sin bolig igennem, ikke har store udgifter til fancy lokaler i indre by for eksempel. En digital løsning på et salg af et sommerhus eller bolig i Skagen, kan for eksempel være igennem et ejendomsmægler virksomhed som Min Bolighandel.dk. Her tager man for eksempel utroligt lave salærer. Et eksempel på disse faste lave salærer er følgende:

  • Fra 35.000 kroner på andelsboliger
  • Fra 42.500 kroner på ejerlejligheder
  • Fra 60.000 kroner på villaer og rækkehuse

 

De overstående priseksempler viser altså tydeligt, at de helt almindelige og fysiske ejendomsmægler butikker, ikke har en chance i forhold til at kæmpe om prisen. Her kan de dog kæmpe på at det ikke er alle boligejere, som kender til dette relativt nye koncept.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.